Uncharted

3 ud af 5 portugisiske galeoner

Filmen lægger sig handlings- og kvalitetsmæssigt et sted mellem Indiana Jones og Tombraider-filmatiseringerne. Væsentligt dårligere end Indy og klart bedre end Lara, hvis man skal skal vurdere den filmiske underholdningsværdi. Men for fans af de Playstation-spil, historien bygger på (og jeg er blandt dem) er filmen en skuffende nedtur. Figurerne (Nathan Drake og Sully) er helt forkert castet og skildret, og det er meget, meget sjovere selv at deltage i løjerne (om end via controller) end at sidde og se på dårligt koreograferede slagsmål. Også skurkene er hentet på discountlageret. Der er dog gode cgi-sekvenser hist og pist. Skal jeg prøve at være objektiv, er det her en acceptabel action/adventure-mellemvare af den slags, der går 13 af på dusinet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *