Cha Cha Real Smooth

4 ud af 5 knuste hjerter

Den 23-årige Cooper Raiff har både produceret, skrevet og instrueret filmen, som han selv spiller hovedrollen i, og det gør han faktisk med både talent og charme.

Den 22-årige Andrew søger desperat et interessant arbejde og opdager ved et tilfælde, at han er god til at puste liv i døde forsamlinger, og det giver ham et levebrød som festarrangør, fortrinsvis ved bar/bat mitzvah’er blandt lillebroderens jødiske skolekammerater. Da Andrew bliver ven med den noget ældre enlige mor, Domino (Dakota Johnson), og hendes autistiske datter Lola, får han store forventninger til fremtiden og lærer en masse om livet.

Den bittersøde, romantiske komedie er en kende for lang, men ikke desto mindre ganske vellykket, og æren tilfalder naturligvis Raiff, men så sandelig også Johnson, som her viser sig fra sin allerbedste side oven på de idiotiske 50 Shades of Grey-film, som hun spildte (og boostede) starten af sin karriere med. Se den på Apple+.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *