Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

3 ud af 5 forbyttede børn

Flot scenografi og fremragende cgi er hovedattraktionerne her, hvorimod selve historien (ligesom mange af Potter-filmene) er overlæsset med indviklede og (tilsyneladende) unødvendige sidehandlinger og bipersoner, som gør det svært at følge med. Det ville ikke være noget problem i en bog eller tv-serie, men J.K. Rowling, som er eneforfatter her, synes at have glemt formatets begrænsninger og gabt over flere plotelementer, end instruktøren (David Yates) har kunnet håndtere på tilfredsstillende vis på de godt to timer, filmen varer (selv Titanics forlis skulle lige med). Men der er masser af øjenguf, og både fotograf, klipper og skuespillere kæmper bravt med den vanskelige opgave. Især Depp og Redmayne brillerer, godt hjulpet af Zoë Kravitz, som er på vej mod filmstjernehimlens zenit i raketfart. God underholdning, men ikke så helstøbt som den første film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *