The King’s Man

3 ud af 5 meningsløse verdenskrige

Tredje del af The Kingsman er en prequel, der fortæller om organisationens oprindelse under Første Verdenskrig, som viser sig at være sat i gang af et hemmeligt selskab bestående af Gavrilo Princip, Erik Hanussen, Mata Hari, Grigorij Rasputin, Vladimir Lenin og en mystisk hovedmand, hvis identitet ikke skal afsløres her. Det hele er fis og ballade, som sine steder kammer over i tåkrummende kikset farce, men produktions- og underholdningsværdien er høj, og især slutningen byder på nervepirrende stunts og effekter. Løjerne styres af Ralph Fiennes, Charles Dance, Rhys Ifans, Gemma Arterton og Djimon Hounsou, og det hele er som sædvanlig skrevet og instrueret af Matthew Vaugn, der har været lidt heldigere denne gang, end han var med seriens svære toer. Absolut ikke noget mesterværk, men stadig godt tidsfordriv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *