Shut In

3½ ud af 5 stjerneskruetrækkere

Jessica (Rainey Qualley) er tidligere meth-misbruger og mor til to børn, den lille datter Lainey og den lille søn Mason. Hun har boet i sin afdøde mors hus efter afvænningen, men er nu tvunget til at sælge, fordi hun ikke kan betale ejendomsskatten. Da Jessica uventet bliver spærret inde i sit spisekammer af sin voldelige ekskæreste Rob (Josh Horowitz) og hans pædofile ven Sammy (Vincent Gallo), må hun lægge hjernen i blød for at redde sig selv og børnene.

Denne film har fået høje karakterer på både Imdb (7.4) og Rotten Tomatoes (100 %), så mine forventninger var høje, men blev ikke indfriet hundrede procent. Må dog siges at være okay underholdning.

Hvis du virkelig vil have pulsen op, så se “Till Death” med Megan Fox i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *