The One (serie på 8 afsnit)

3 ud af 5 dna-matches

Bogen, som denne serie bygger på, har en anden og meget bedre slutning, men serien har stort set kun planket grundideen, at man kan finde sin eneste ene ved hjælp af dna-matching, og det er i sig selv en god basis for romantiske konflikter. For hvad nu hvis din ægtefælle sendte sin dna ind og fik at vide, hvem hans/hendes drømmepartner var? Og hvad hvis denne drømmepartner også var gift? Hvis man oven i dette blander en mordgåde ind i historien, stiger spændingen markant. Jeg vil ikke kalde serien dårlig, og den lægger klart op til en fortsættelse, men helt ærligt: Læs John Marrs’ bog i stedet. Den er god og tankevækkende og har en fantastisk twist-slutning.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *