The Courier (2019)

2½ ud af 5 enøjede gangstere

Det var slet ikke meningen, at jeg skulle se denne film, men jeg forvekslede den med en spionthriller af samme navn fra 2020 (med Benedict Cumberbatch), som slet ikke har haft premiere endnu. Det her viste sig også at være en slags thriller, og så endda med Olga Kurylenko og Gary Oldman og produceret af manden bag Darkest Hour, så det var en heldig fejltagelse … troede jeg. 

Det er ikke den dårligste film, jeg har set i år, men det er meget tæt på, så lad mig nøjes med at opremse lyspunkterne: Olga er rigtig, rigtig god som actionheltinde, og teknikken er okay. Faktisk var jeg godt underholdt undervejs, men altså … manuskriptet. Og Oldman bør nok overveje at gå på pension.

Kogt ind til skroget handler historien om, at Olga er spærret inde i et parkeringshus sammen med en flok brutale og svært bevæbnede bøller, der prøver at myrde hende, og det slipper de selvfølgelig ikke godt fra. Kampscenerne er det eneste, der fungerer, men dem er der heldigvis mange af. Kritikerne på Rotten Tomatoes har dog kun givet filmen 5%. Så er I advaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *