Paranoid (miniserie på 8 afsnit)

3½ ud af 5 nedlagte hospitaler

God, solid britisk krimiserie. En læge bliver stukket ned på en legeplads i en engelsk landsby, og mistanken falder på en psykisk ustabil mand i nabolaget, men sagen viser sig at være langt mere kompliceret end som så, og vi skal en tur til et stort medicinalfirma i Düsseldorf, før brikkerne falder på plads. Spændingen holder undervejs, men slutningen er lovlig langtrukken. Overskurken spilles af en veloplagt Danny Huston, og en af de engelske efterforskere portrætteres af Indira Varma, kendt fra Game of Thrones. Hun er røvirriterende, men det skal hun være, og det fungerer fint. Nævnes bør også også Christiane Paul som tysk kriminalbetjent. Alt i alt god underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *