Freaky

3 ud af 5 kødkroge

Slasher comedy, der på fornem vis inkluderer alle genrens klicheer og introducerer Vince Vaughn som samspilsramt skolepige. I begyndelsen er han godt nok en grum seriemorder, men denne får fat i en forhekset aztekisk offerkniv, der ombytter hans og det næste offers bevidsthed, så hun render rundt i hans krop og vice versa, hvilket der kommer mange spøjse scener ud af. Det stakkels pigebarn har 24 timer til at få sin krop tilbage igen, og denne tidsbegrænsning sætter ekstra skub i handlingen, men selv om blodet flyder i stride strømme, er det hele bare sjov og ballade, skrevet og instrueret af Christopher Landon, der også gav os Happy Death Day. Som sagt er det hele en parade af forudsigelige klicheer, men Vince Vaughn, der lige har været i lære som badass hos S. Craig Zahler, redder dagen og kan nu også skrive “teenagetøs” på cv’et.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *