Honest Thief

3 ud af 5 korrupte strømere

En fattigmandsudgave af “Taken” er bedre end ingenting, og der er både mord, biljagter, bomber, hævn og romantik og ikke mindst Liam Neeson i hovedrollen her, så det kunne være meget værre. Hvis man kan sluge den fjollede idé med, at en garvet bankrøver kunne finde på at melde sig selv til politiet, fordi han har mødt sit livs kærlighed og ønsker rene linjer, kan man godt sætte popcornene over og læne sig tilbage en halvanden times tid.

Desværre viser politimændene sig (naturligvis) at være et par sjufter, der hellere vil beholde pengene selv, og så kører handlingen på autopilot derudad. Kvinden, der får Neeson til at begå sit livs dumhed (bortset fra karrieren som bankrøver, naturligvis), spilles rigtig godt af den mig ukendte Kate Walsh, og resten af ensemblet med blandt andre Robert Patrick strenger sig pænt an med at servere klicheer i en lunken actionfilm med lidt for lidt action.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *