Last Night in Soho

3 ud af 5 mikrofilm

“Cruella” møder “Midnight in Paris” og “Carrie” i denne neonoplyste thriller fra Edgar Wright, der tidligere har givet os “Shaun of the Dead”, “Baby Driver” og “Scott Pilgrim vs. the World”.

Eloise (Thomasin McKenzie) er et lille guds ord fra landet, der så gerne vil være modeskaber og flytter til London, hvor hun lejer et værelse af Mrs. Collins (Diana Rigg i sin sidste rolle). Når Eloise falder i søvn, bliver hun på uforklarlig vis forbundet med Sandie (Anya Taylor-Joy), som boede i samme værelse tilbage i 60’erne. Sandie er en håbefuld sangerinde, der langsomt kommer under usund indflydelse af sin manager Jack (Matt Smith) … og så siger jeg ikke mere, ud over at det bliver blodigt.

Filmen er mere stil end indhold og byder på udsøgt scenografi og musik fra Swinging London, men det romantiserede årtis skyggesider glemmes bestemt ikke. Det er god, men ultimativt forglemmelig underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *