Fighting With My Family

3 ud af 5 kontante kvitteringer

Jeg har det svært med sport, og wrestling er ikke engang sport, men koreograferet opvisning, og at nogen kan være seriøst intereseret i det, er mig en gåde. Men jeg har været stor fan af Florence Pugh lige siden “Lady Macbeth”, så jeg bed tænderne sammen og så skidtet, som alligevel ikke var så skidt endda.

Historien i Stephen Merchants film er hentet fra det virkelige liv og skildrer, hvordan proletarpigen Saraya fra Norwich i 2014 nåede til tops i wrestling-verdenen. Vi møder hendes white trash-forældre (Nick Frost og Lena Headey) og hendes storebror (Jack Lowden), som alle dyrker wrestling, når de ikke begår bankrøverier eller tager stoffer.

Hendes amerikanske træner spilles af Vince Vaugn, og The Rock medvirker som sig selv.

Manuskriptet lader en del tilbage at ønske, men alt i alt er det acceptabel underholdning takket være den karismatiske Pugh og stjerneensemblet, men Robert Aldrichs “Ned i madrassen, piger” fra 1981 med Peter Falk er altså bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *