X-Men origins: Wolverine (2009)

3 ud af 5 adamantium-kløer

Hvis man gerne vil se X-Men kronologisk, må det her være 1’eren, som giver ikke bare giver os Wolverines oprindelseshistorie, men også skildrer baggrunden for Sabretooth, Deadpool, Emma Frost. The Blob, Gambit, Cyclops med flere. Selv professor Xavier har en kort gæsteoptræden (med fungerende ben).

De to sidste Wolverine-film er allerede anmeldt af mig på Rotten Tomatoes, men I får dem lige med her:

The Wolverine (2013):
****½
Ubestridt årets hidtil bedste actionfilm. Mesterlig og velafbalanceret blanding af drama, spænding, action, romantik og endda et godt twist til sidst, som jeg (næsten) ikke havde forudset. Den bliver dæleme svær at overgå. Og så var der endda et fint lille teaseroplæg til “Days of Future Past” puttet ind mellem rulleteksterne.

Logan (2017):
*****
Best superhero road movie ever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *