The Predator

3½ ud af 5 liter grønt blod

I tre år har jeg lyttet til flokken af rasende fans og undladt at se denne film, og jeg er glad for, at jeg endelig gjorde det, og må indrømme, at jeg har svært ved at finde noget som helst at sætte fingeren på. Det er Shane Black for fuld knald på både historie og instruktion ─ en fantastisk actionfilm, garneret med sort humor, og det er jo nok det sidste, der er faldet folk for brystet, selv om der også var masser af platte vitser i originalen med Schwarzenegger. Hvis du kunne lide Lethal Weapon-serien, The Last Action Hero, The Last Kiss Goodbye, The Last Boyscout og Kiss Kiss Bang Bang, vil du formentlig også nyde den her. Det er i hvert fald helt hen i vejret, at det skulle være en dårlig film, og jeg håber virkelig, at Shane Black får lov til at lave den fortsættelse, som slutningen lægger op til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *