Kate

4 ud af 5 samuraisværd

Endnu en actionfilm med en kvindelig lejemorder og hendes mandlige mentor i hovedrollen, denne gang Mary Elizabeth Winstead og Woody Harrelson. Den cast var nok til at give den en chance, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Historien foregår i Japan, hvor Kate, som hun hedder, for første gang nogensinde ryster på hænderne under et attentat, fordi hun (som hun opdager) er blevet forgiftet med polonium-204 og kun har et døgn til at finde og hævne sig på sine yakuza-bødler. Det resulterer i en forrygende menneskejagt gennem stilige, neonoplyste Tokyo-kulisser, og selv om klicheerne fyger om kap med kugler og kasteskyts, og slutningen er temmelig forudsigelig, er det hamrende god underholdning med langt bedre persontegninger end i John Wick-filmene, som er mit umiddelbare sammenligningsgrundlag, hvis vi skal tælle drab per minut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *