No Sudden Move

2½ ud af 5 avancerede udstødningsrør.

På trods af en fantastisk cast bestående af blandt andre Don Cheadle, Benicio del Toro, Matt Damon, David Harbour, Brendan Fraser, Jon Hamm og Ray Liotta, der alle sammen spiller røven ud af bukserne, lægger denne Soderbergh-produktion sig i kølvandet på andre stjernespækkede, men kiksede gangsterfilm som “Public Enemies” og “The Irishman” på grund af en rodet og dårligt fortalt historie. Teknikken er naturligvis i orden (bortset fra brugen af et distraherende fiskeøjekamera), men handlingen er en gang ruskomsnusk med alt for mange kokke, som hele tiden prøver at narre hinanden, uden at vi har nogen anelse om, hvad der foregår før langt inde i filmen. Det eneste, der virkelig fungerer, er scenografien, som smukt har genskabt 50’ernes Detroit. Der er bestemt gode scener undervejs, men overblikket udebliver, og souffleen klasker sammen længe før rulleteksterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *