Wrath of Man

4½ ud af 5 heftige ildkampe

Nu har jeg godt nok stadig “The Gentlemen” på træskolisten, men for mig er det her den bedste Guy Ritchie-film, jeg har set efter den dybt skuffende “King Arthur: Legend of the Sword”, ja, måske endda den bedste Ritchie-film nogensinde, fordi den stort set er blottet for irriterende Ritchie-manerer og bare fortæller en fed action-historie med gode gamle Jason Statham som karismatisk katalysator i en papirtynd hævnhistorie, der ikke desto mindre meget hurtigt tvinger en ud på stolekanten lige til den forrygende Black Friday-slutning, hvor Murphys Lov overtager styringen.

Statham har fået ansættelse i et Los Angeles-baseret pengetransportfirma, der åbenbart forsøges overfaldet 24/7, og han viser sig (naturligvis) at have talent for jobbet. At han har bagtanker med ansættelsen, afsløres hen ad vejen, men det er slet ikke, som du sidder og tror, og mere røber jeg ikke.

Det er god, hjernedød popcorn-underholdning for alle med hang til krudt og kugler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *