Debris, første sæson

1 ud af 5 lyskugler

Jeg har allerede spildt måske 11 timer på denne omgang narrefisse, som er lige så dum og usammenhængende som Lost, der dog glimrede ved gode personskildringer, som mangler her. Historien er det rene vrøvl og dialogen for det meste technobabble. Stumper af ukendt teknologi fra et fremmed rumskib i åbenbart meget langsom opløsning bliver ved med at lande overalt på Jorden, og stormagterne kappes om at få fat i dem. Det er stort set, hvad vi ved både ved sæsonens begyndelse og afslutning. Det er muligt, at det forklares i kommende afsnit, selv om jeg ikke kan forestille mig, at det kan blive bedre, før man har udskiftet både forfatter, instruktør og skuespillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *