A Quiet Place 2

3½ ud af 5 høreapparater

Efter en kort introduktion, som fortæller forhistorien, fortsætter beretningen fra 1’eren, og det er stadig velproduceret og spændende, men alt i alt blot stribevis af gentagelser. Familiefaderen, som døde i 1’eren, er blevet erstattet af familiens ven Cillian Murphy, men ellers kører det bare derudad med klamme, uhyggelige aliens, suspense og jump scares. Instruktør og forfatter John Krasinski har denne gang forelsket sig i krydsklip, hvilket er totalt forvirrende, når der klippes imellem to grupper i nøjagtig samme situation. Krydsklip bør være mellem ro og kaos, ikke kaos og kaos. Han kunne lære en del af slutningen på The Godfather. Anbefales dog varmt, og der er en treer på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *