Sharp Objects (serie i 8 afsnit)

3½ ud af 5 blå flasker

Godt drejet krimigåde efter roman af Gillian Flynn, som også skrev “Gone Girl”, men hvor denne kunne koges ned til en biograffilm på 2½ time, skal vi her døje med 8 gange 50 minutter, og det er simpelthen for langt til en ret simpel historie, der kunne have været fortalt på halvanden time. Jeg var ved at stå af flere gange, fordi det simpelthen gik for langsomt, men holdt heldigvis ud til den overrumplende slutning, som i øvrigt kræver, at man ser rulleteksterne med, for ligesom i en Marvel-film bryder man her ind to gange ─ for at understrege pointen for de tungnemme. Det er Amy Adams, der skal trække læsset i samtlige otte afsnit, og det gør hun fremragende. Hun spiller en journalist fra St. Louis, der modvilligt tager af sted for at dække to brutale mord i sin barndomsflække ude på bøhlandet, hvor hun ud over forbrydelserne konfronteres med sin egen fortids dæmoner, og måske hænger de to ting ligefrem sammen …?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *