Way Down (The Vault)

4 ud af 5 transistorradioer

Madrid, 2010. Den ingeniørstuderende Thom Laybrick (Freddie Highmore) hyres af den karismatiske skattejæger Walter Moreland (Liam Cunningham) til at bryde ind i den spanske nationalbank for at stjæle en beslaglagt guldskat tilbage fra den spanske stat. Bankbygningen er mere end 100 år gammel, og der findes ingen tegninger eller planer over sikkerhedssystemet, som inkluderer en underjordisk flod, der vil oversvømme den underjordiske bankboks, hvis dens mure brydes. Thom, Walter og resten af banden (Bl.a.

Astrid Bergès-Frisbey og Sam Riley) har kun 105 minutter til at klare opgaven, mens bankens personale bliver distraheret af VM-finalen i fodbold mellem Spanien og Holland, som transmitteres på kæmpeskærme placeret på pladsen lige foran banken. Lykkes det? Jeg kan røbe så meget, at det er meget tæt på at gå helt galt indtil flere gange, og at vi her har en sjældent vellykket og spændende popcornfilm, som jeg uden tøven vil kalde årets hidtil bedste heist movie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *