The Good Liar

2½ ud af 5 fupnumre

Filmen er bestemt værd at se alene på grund af samspillet mellem de to hovedpersoner, Helen Mirren og Ian McKellen, som formentlig kunne gøre en filmatisering af en støvsugermanual medrivende. McKellen er en dreven svindler, der prøver at narre en rig enke (Mirren), og det lyder jo spændende og interessant. Forventningerne indløses bare ikke af det slappe manuskript, der humper og halter og til sidst skvatter over sine egne ben. Vi ved, at der kommer et twist på et eller andet tidspunkt, og fem minutter inde kan enhver med en trecifret IQ regne slutnngen ud, så da “overraskelsen” endelig kommer, er der ingen aha-oplevelse. Og tredje akt skæmmes også af en fuldstændig unødvendig og omstændeligt forklarende forhistorie, der burde kalde på vores følelser, men bare ikke gør det. Hvis du vil opleve en god svindlerkomedie, så se “The Sting”, “Dirty Rotten Scoundrels” eller “Focus” i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *