The 2nd

1 ud af 5 fleuretter.

Både klicheer og plothuller står i kø i dette ufattelige makværk, som må være Ryan Phillippes værste film til dato, Man føler sig fristet til at tro, at nogen må have kidnappet hans datter og tvunget ham til at spille med, og det er i øvrigt stort set, hvad filmen handler om, bortset fra, at Ryan er helten, der skal befri højesteretsdommerens kidnappede datter og heldigvis har en pistol med et endeløst antal skud. B-filmfænomenet Casper van Dien fra Starship Troopers er (naturligvis, fristes man til at sige) med som skurk, og det ene point, jeg giver filmen, er for slutningen, der faktisk var overraskende original og fik mig til at overveje, om hele filmen måske var gjort kikset for sjov. Men det var altså lige lovlig sent at sende det signal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *