Treadstone, første årgang (i alt 10 afsnit)

2½ ud af 5 manchuriske kandidater

Det er svært at vurdere en “årgang”, som mangler en eller anden form for afslutning, for afsnit 10 ender brat og uventet midt i plottet, som åbenbart kører videre i næste “årgang”. Når jeg ser en serie, forventer jeg en afslutning, gerne med en cliffhanger, men denne gang narrefisse er dybt utilfredsstillende.

Serien foregår i samme univers som Jason Bourne-filmene. Nogen har genoplivet det nedlagte Treadstone-bureau (en tophemmelig underafdeling af CIA) og vækket en håndfuld sleeper-agenter, som ikke selv aner, de er viljeløse superagenter (præcis som Jason Bourne). Så vidt, så godt.

Produktionsværdien er høj, men man synes at have fokuseret på nærkampe, biljagter og anden stunt-aktivitet og glemt at få plottet til at hænge sammen. Der er alt for mange sidetråde, man skal følge, og det hele hæmmes gevaldigt af et væld af spring frem og tilbage i tiden. Det er også totalt forvirrende, at de mandlige personer ligner hinanden af udseende, så men er i tvivl om, hvem der er hvem, og i hvilket årti handlingen udspilles. Alt i alt er det noget rod. Ærgerligt, for der er tydeligvis ofret mange penge på foretagendet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *