Steven King: Revival (roman)

3 ud af 5 elektriske dimser

De elektriske dimser bruges af den religiøse healer, pastor Charlie Jacobs, til at helbrede syge mennesker, der søger hans hjælp. Nogle af dem bliver raske, men prisen er høj, for de bliver skøre og begår før eller senere selvmord og tager andre med sig. Det er stort set plottet, som dog til sidst får en overbygning, der er så idiotisk langt ude, at jeg stod helt af. Det er langtfra Kings bedste bog, og man kan undre sig over, at en mand, der må være mangemilliardær, stadig gider sætte sig ned og skrive løs hver dag. Men han kan vel ikke lade være.

Kings sprog er uovertruffent, og det samme er hans personskildringer. Det er altid en fornøjelse at læse King, hvis man er til gammel vin på nye flasker, men nogen original og troværdig plotmager er han ikke. Der har været et par heldige undtagelser, men det virker, som om han er ret ligeglad med den del af gesjæften eller bare har svært ved at komme på nye ideer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *