Mindhunter, anden årgang

4 ud af 5 barnemordere

Anden årgang af David Finchers skildring af den spæde start på FBI’s profiler-afdeling sidst i halvfjerdserne begynder, hvor den slap. De to hovedpersoner, agenterne Ford og Tench, fortsætter deres interviews af seriemordere for at blive kloge på, hvad der driver dem. Vi møder David Berkowitz (Son of Sam), Charles Manson og Tex Watson (en af morderne fra Mansons “familie”). Samtidig får vi et par sidehistorier koncentreret om Tench og dr. Wendy Carr, det tredje prominente medlem af gruppen. Hovedhistorien skifter undervejs til ren police procedure med efterforskningen af en aktuel sag, nemlig barnemordene i Atlanta (1979-81). Ligesom første årgang god, begavet og velproduceret underholdning for intelligente mennesker. Der lægges klart op til en tredje sæson, og den glæder vi os til.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *