The Man in the High Castle, første tre sæsoner

5 ud af 5 hagekors

En fremragende filmatisering og videreudvikling af Philip K. Dicks roman fra 1962. I en parallelverden, hvor Aksemagterne har vundet Anden Verdenskrig, og Japan og Nazityskland har delt USA, dukker film fra en anden verden (der minder om vores) op. Serien koncentrerer sig både om dette plot og flere andre sidehistorier, hvor vi følger dagliglivet i de to diktaturstater ved østkysten (nazisterne) og vestkysten (japanerne) og i en fri zone, som ligger imellem dem. Manuskriptet, castingen, skuespillet, scenografien og cgi-arbejdet er imponerende. Det er meget svært at sætte fingeren på noget som helst, og jeg glæder mig til fjerde og sidste sæson. Kan ses på Prime.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *