Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

3 ud af 5 bidemærker

Biopic. Zac Efron er rigtig, rigtig god som seriemorderen Ted Bundy, der narrede alle med sin charme og sit gode udseende og nåede at myrde mindst tredive unge kvinder, før han blev afsløret, men vi kommer aldrig ned under huden på ham, og det var der vist heller ingen, der gjorde i virkeligheden. Lily Collins er også god i rollen som Liz Kendall, der var uhyrets kæreste og senere ekskæreste, men selv om filmen bygger på

Kendalls selvbiografi “The Phantom Prince: My Life with Ted Bundy”, der vel må forventes at skildre hendes indre liv, giver manuskriptet ikke Collins lov til at folde sig rigtigt ud, men tvinger hende til at holde figurens følelser skjult for at fyre dem af som en overraskelse til sidst. Og John Malkovich er endnu en gang god som John Malkovich. Filmens produktionsværdi er ikke høj. Man har, formentlig af økonomiske årsager, valgt at se det hele ud fra Liz’ dagligdags perspektiv og undgået spektakulære drabsscener. Jeg kan stadig bedre lide tv-filmen “The Deliberate Stranger” med Mark Harmon som Bundy, selv om Phil Collins’ datter altid er en fryd for øjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *