The Dark Tower

filmniller:

1 ud af 5 parallelverdener. 

Jeg fatter ikke, hvad der er sket her. Kan ikke forestille mig, at Anders Thomas Jensen og Nikolaj Arcel bærer eneansvaret for denne referatstil af et skamklippet epos, men dårlig er den i hvert fald. Ualmindelig ringe endda. Idris Elba gør, hvad han kan for at redde den synkende skude, mens McConaughey leverer sin karrieres foreløbige bundpræstation.

Keep reading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

The Dark Tower

Anmeldelse

The Dark Tower

 

1 ud af 5 parallelverdener.

Jeg fatter ikke, hvad der er sket her. Kan ikke forestille mig, at Anders Thomas Jensen og Nikolaj Arcel bærer eneansvaret for denne referatstil af et skamklippet epos, men dårlig er den i hvert fald. Ualmindelig ringe endda. Idris Elba gør, hvad han kan for at redde den synkende skude, mens McConaughey leverer sin karrieres foreløbige bundpræstation.