X-Men: Dark Phoenix

2½ ud af 5 overgearede mutanter

Hvorfor i alverden Dark Phoenix-historien, som blev så vellykket fortalt i X-Men: The Last Stand, skulle fortælles endnu en gang med den ukarismatiske og kedelige Sophie Turner i titelrollen, er en gåde, der ikke bliver mindre, når man erfarer, at det er Simon Kinberg, samme manusforfatter (og nu også instruktør), som har fostret og gennemført ideen og desværre fået den til at falde tungt til jorden. Det er hans instruktørdebut, og hans manglende erfaring ses tydeligt, når man sammenligner resultatet med Bryan Singers fire bidrag til serien. En lidt trist afslutning på Fox’ ellers vellykkede filmudgave af Marvel-tegneserien, der nu ejes af Disney, som kommer til at lave de fremtidige bidrag til det hvide lærred/fladskærmen, hvis serien ellers tages op igen. Dark Phoenix er en skuffelse og klart den dårligste af dem alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *