The Tomorrow War

4½ ud af 5 VM-kampe

2022. Midt under en VM-kamp i Qatar dukker en flok tidsrejsende op på fodboldbanen, fortæller, at de kommer fra en nær fremtid, hvor menneskeheden er ved at blive udslettet af aliens, og beder alle om hjælp til at bekæmpe dem. Af sted til fremtiden ryger den tidligere soldat Chris Pratt og andre, og så vil jeg ikke røbe meget mere, ud over at der er fuld knald på liggehønen i krigen mod de klammeste aliens, jeg længe har set, en blanding af uhyrerne fra Starship Troopers, de blinde bæster fra A Quiet Place og Pierson’s Puppeteers fra Larry Nivens Known Space-historier. Pratt får kompetent med- og modspil fra Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, J.K. Simmons og flere. Det er 2 timer og 18 minutters fed underholdning for raske drenge af alle køn og aldre. Husk popcorn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *