Destroyer

3 ud af 5 farvepatroner

Nicole Kidman er sminket til noget nær ukendelighed som den hærgede, 17 år ældre udgave af den unge FBI-strømer, hun også spiller i en mere genkendelig udgave i filmens flashbacks, der skildrer den tragiske forhistorie til hendes menneskelige deroute. Det er tydeligt, at Kidman endnu en gang efter en række ret ligegyldige film og tv-serier prøver at brillere som karakterskuespiller, men det virker lovlig konstrueret og forceret, og historien er en metaltræt og langtrukken kompilation af noir-klichéer. Jeg havde godt nok ventet langt bedre ting fra instruktøren af “The Invitation”, men på den anden side var det også hende, der lavede den kiksede “Æon Flux” tilbage i 2005.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *