Fahrenheit 451

1 ud af 5 autodaféer

Totalt kikset genfilmatisering af Ray Bradburys geniale roman. Det er klart, at plottet har krævet en vis justering efter internettets fremkomst, men behøvede tilpasningen virkelig bestå af vrøvl og plothuller? Det håbløse projekt forplumres yderligere af, at de to heltemodige hovedpersoner, Michael B. Jordan og Sofia Boutella, ikke har nogen som helst gensidig kemi eller karisma, og selv om Michael Shannon altid er god til at spille dybt ubehageligt røvhul, blegner han i sammenligning med Cyril Cusacks smilende modbydelighed i Truffauts filmatisering fra 1966, der på trods af den tids primitive effekter stadig er lysår bedre end dette makværk. En stor skuffelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *