Valerian and the City of a Thousand Planets

filmniller:

3 ud af 5 gnavpotvekslere.

Luc Bessons filmudgave af Mézières’ univers rammer plet, hvad kulisser og aliens angår. Problemet er, at alfahannen Valerian er blevet afløst af en konfirmand af samme navn, og at Laureline har fået brintet sit røde hår. Det sidste er ikke så slemt som det første, og Cara Delevingne gør det faktisk godt som hårdtslående rumelverpige, men drengerøven Dane DeHaan formår på ingen måde at formidle sin postulerede rolle som erfaren kvindebedårer, og det giver historien et kikset skær af teenagekomedie. Men filmen er bestemt en fest for øjet og okay underholdning, hvis man glemmer at sammenligne den med tegneserien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valerian and the City of a Thousand Planets

Anmeldelse

Valerian and the City of a Thousand Planets

 

3 ud af 5 gnavpotvekslere. 

Luc Bessons filmudgave af Mézières’ univers rammer plet, hvad kulisser og aliens angår. Problemet er, at alfahannen Valerian er blevet af afløst af en konfirmand af samme navn, og at Laureline har fået brintet sit røde hår. Det sidste er ikke så slemt som det første, og Cara Delevingne gør det faktisk godt som hårdtslående rumelverpige, men drengerøven Dane DeHaan formår på ingen måde at formidle sin postulerede rolle som erfaren kvindebedårer, og det giver historien et kikset skær af teenagekomedie. Men filmen er bestemt en fest for øjet og okay underholdning, hvis man glemmer at sammenligne den med tegneserien.