Marvel’s Iron Fist

2 ud af 5 lemmyhug. 

I Netflix-udgaven af Marvels Hell’s Kitchen-saga kom først Daredevil og så Jessica Jones, begge rigtig gode serier, og så fulgte Luke Cage (som jeg droppede efter to afsnit, fordi den simpelthen var for kedelig) og Iron Fist, der formentlig er endnu mere kikset, men som jeg dog (til min store fortrydelse) så til ende, alene fordi jeg har et svagt punkt for Jessica Stroups stænger. De fleste af personerne er monumentalt uinteressante, især titelfiguren, og historien er lige til at lukke op og skide i. De få figurer, der er værd at samle på, sygeplejersken Claire, kampkrigeren Colleen og i særdeleshed den kinesiske gangsterboss Madame Gao, kan ses igen i Defenders, som samler personerne fra alle fire serier i et team-up. Den ser jeg (stadig) frem til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *