Anmeldelse

The Mother

 

3 ud af 5 præcise sigtekorn

Hvis man er ligeglad med klichéprocenten og bare gerne vil se action, mens man guffer popcorn på sofaen, er det her et udmærket bud.

JLo spiller en højgravid forhenværende finskytte, der stikker to tidligere elskere til FBI, da hun opdager, at de driver menneskehandel. Hun ved, at slynglerne, som er velorganiserede, vil finde hende, men de skråsikre FBI-agenter, som skal passe på hende, tager det ikke alvorligt nok, og så bryder helvede løs. Syv agenter bliver dræbt, og kun én overlever, fordi JLo redder ham. Da hun føder en pige, går hun modstræbende med til, at myndighederne tager barnet og bortadopterer det, men hun kræver af den overlevende FBI-agent, at han holder hende underrettet om, hvordan barnet har det. Tolv år senere får hun at vide, at banditterne har fundet barnet og vil kidnappe det for at tvinge JLo til at røbe sit skjulested. 

Og så går mutter i badass mode.

Første del er faktisk ret god. Den 12-årige pige bortføres til Cuba, hvor JLo og FBI-agenten efter en hæsblæsende jagt i Havannas gader får befriet pigen igen. Så langt, så godt.

Men alt for mange plothuller og usandsynligheder får desværre kæden til at ryge af  i anden del, der handler om, hvordan hun og pigen jagtes efter hjemkomsten til USA.  Filmen er alt for lang og burde efter min mening være stoppet efter første del, som til gengæld kunne være udbygget bedre.

Kan ses på Netflix.