Anmeldelse

Ghosted


4 ud af 5 kaktusplanter

Vellykket romantisk spionkomedie, som har fået bank af Rotten Tomatoes’ anmeldere, som stadig kvier sig ved at rose en underholdende film, men jeg nød den uden blusel i fulde drag.

Filmen handler om Cole Turner (Chris Evans), der falder pladask for den smukke Sadie Rhodes (Ana de Armas) uden at vide, at hun arbejder for CIA, og inden han kan nå at se sig om, hvirvles han ind i en dødbringende mission og skal hjælpe sin nye kæreste med at redde verden.

Jeps, filmen er en kompilation af alle genrens klicheer, men det er jo for pokker også meningen. I modsætning til eksempelvis Tatum Channing og Sandra Bullock i “The Lost Clty” er der her en fin og altafgørende kemi mellem de to hovedrolleindehavere, og efter en god, gammeldags romantisk begyndelse byder resten af filmen på god gammeldags action med biljagter, slagsmål og skyderi, alt sammen krydret med gode, gammeldags oneliners. Filmens overskurk, Adrien Brody, er i topform, og det samme er en perlerække af cameo-spillere såsom Tim Blake Nelson, Anthony Mackie, Sebastian Stan, John Cho, Ryan Reynolds og Burn Gorman.

Kan ses på Apple+ og anbefales varmt.