Knight and Day

3½ ud af 5 hasarderede nødlandinger

For nylig kom jeg til at skrive, at jeg ikke havde set en dårlig film med Tom Cruise siden Knight and Day fra 2010, og bagefter kom jeg i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet havde set den eller bare huskede nogle dårlige anmeldelser. Jeg fandt den på Netflix, og ja … jeg tog vist fejl, for jeg huskede overhovedet ikke filmen, som viste sig at være en ganske udmærket actionkomedie med Cruise som efterretningsagent skarpt forfulgt af sine egne med Cameron Diaz på slæb som ufrivillig, skrigende sidekick, iscenesat af ingen ringere end James Mangold, der er kendt for mesterværker som Identity, Logan og Ford v. Ferrari. Så jeg beklager min ubegrundede fordømmelse af filmen og anbefaler den varmt til alle som god, harmløs underholdning. Den ligger som sagt på Netflix.

Jeg ved ikke, om Cruise nogensinde har lavet en rigtig dårlig film, men jeg husker i hvert fald Lion for Lambs som møgkedelig, og den ved jeg, jeg har set.