Anmeldelse

Silo (tv-serie i 10 afsnit)

 

3 ud af 5 Pez-dispensere

Tv-serien “Silo” foregår i en gigantisk underjordisk silo, hvor efterkommerne af de overlevende efter en verdensomspændende katastrofe lever uden noget som helst kendskab til fortiden eller den ødelagte verden udenfor. Efter at siloens politichef bryder en vigtig grundregel, og flere indbyggere dør på mystisk vis, begynder maskinisten Juliette Nichols (Rebecca Ferguson) at efterforske og afdække chokerende hemmeligheder …

Lyder det spændende? Det burde det være, men serien, der ellers er flot produceret, slæber sig i sneglefart gennem ti afsnit, der snildt kunne have været klippet ned til fem, før den ender som cliffhanger … og ja, årgang 2 er under produktion.

På trods af gode skuespilpræstationer af både Ferguson, Tim Robbins, Iain Glen, Will Patton og andre gode navne kedede jeg mig bravt indtil slutningen, der præsenterer os for flere løse ender end en sæson af “Lost”, og selv om kritikere og publikum er meget begejstrede på både Imdb og Rotten Tomatoes, kan jeg altså (endda nødtvungent) ikke give den mere end tre point.

Se den på AppleTV+ og døm selv.