Anmeldelse

Rabbit Hole
(miniserie i 8 afsnit)

 

4 ud af 5 spring fra svimlende højder

Jack Bauer gik på pension, men er nu genopstået i skikkelse af John Weir, også spillet af Kiefer Sutherland, og både han, Charles Dance og manuskriptforfatterne er i topform.

Titlen er velvalgt. Ligesom Alice falder ned i kaninhullet og ender i Eventyrland, bliver Weir, der lever af at rådgive erhvervsledere om, hvordan de kan tage fusen på deres konkurrenter, selv offer for en labyrintisk og totalt uigennemskuelig konspiration. Noget er ravruskende galt, men han aner ikke hvad. Kun, at nogen er efter ham som led i en diabolsk plan om at overtage magten i USA ved at høste data og styre politikere, domstole, medier og den demokratiske opinion. Og er der noget, Weir ved, er det, at man ikke kan stole på nogen ─ end ikke sine nærmeste. Forfølgelsesvanviddet lyser lige fra starten ud af hans flakkende øjne, mens verden omkring ham hastigt går i opløsning.

Mere kan ikke røbes uden at spøjle historien. Men jeg tror ikke, jeg nogensinde har set en serie med så mange twists og uventede overraskelser, godt krydret med hæsblæsende action. Du kommer med garanti ikke til at kede dig. Jeg slugte serien på to dage og sidder nu og krydser fingre for, at der kommer en sæson 2. Det kan kun gå for langsomt.

Ligger på SkyShowtime.