The Northman

2 ud af 5 distanceblændere

Ligesom Lars von Trier vil Robert Eggers meget hellere lave kunst end underholdning, og det har naturligvis sin pris blandt os, der bare gerne vil se en god film. Der er en del flotte islandske naturbilleder og en håndfuld effektfulde actionscener i The Northman, som er en brutal gendigtning af Amled-sagaen, men det hele drukner desværre i arthouse-bullshit og patetisk, højstemt dialog. Skuespillerne er gode, især Kidman og Claes Bang, men det er en håbløs platform, den ambitiøse instruktør har givet dem. Den alt for lange film kunne klart forbedres af en nådesløs nedklipning, men det kommer næppe til at ske. Se traileren i stedet. Den viser alle de gode ting i en passende længde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *