Moon Knight (miniserie i 6 afsnit)

1½ ud af 5 søvnløse souvenirshopekspedienter

Marvels cinematiske univers har indtil videre håndteret guder ganske fornuftigt. Thor og Loke viste sig at være aliens, som vi kunne tro på, men nu påstår man gudhjælpemig, at de gamle ægyptiske guder fandtes i virkeligheden og stadig rumsterer her og hisset. Okay, hvad så med de græske, romerske, indiske og babyloniske guder? Går de også rundt imellem os?

Det hele er en omgang flot, men totalt usammenhængende vrøvl. Produktionsværdien er imponerende, og det samme er Oscar Isaac i tripelrollen som Steven, Marc og Moon Knight, men hvad nytter det, når historien synes skrevet af lallende fæhoveder? Der sker en frygtelig masse, men det hænger overhovedet ikke sammen, og troværdigheden er lig nul. Den ellers så glimrende Ethan Hawke spilder også sine kræfter her.

Jeg kender ikke den tegneserie, det hele bygger på, men den er da forhåbentlig bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *