Memory

3½ ud af 5 demente lejemordere

Liam Neeson spiller en alzheimer-ramt hitman, som lægger sig ud med mafiabossen Monica Belucci, da han nægter at dræbe en 13-årig pige, som har set for meget. Guy Pearce er FBI-manden, der jagter Neeson i grænselandet mellem USA og Mexico.

Naturligvis er der en mening med at udstyre lejemorderen med verdens dårligste hukommelse, en gimmick der også blev brugt af Atom Egoyan i “Remember” med Christopher Plummer (se den, se den!). “Memory”, der er instrueret af hollywoodveteranen Martin Campbell, er ikke i samme mesterklasse, men dog betydelig bedre end der antydes i negative anmeldelser på Imdb og Rotten Tomatoes. Du kan roligt sætte popcorn over, flade ud i sofaen og berede dig på en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *