Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

2½ ud af 5 homoseksuelle troldkarle

Den bedste film i denne serie var den første, og siden er det kun gået ned ad bakke. Historien her er rodet, uoplagt og meget konstrueret. De flotte effekter reddede en del for mig, men de kan ikke trække det tunge læs alene. Dog var jeg behørigt overrasket over Mads Mikkelsens fine præstation og forbedrede engelske diktion. Jeg var ret spændt på, hvad der skulle ske, da handlingen blev flyttet til Berlin 1939, men Himmler, Heydrich og Hitler udeblev. De dukker da forhåbentlig op senere. Alt i alt var jeg slemt skuffet og gider næppe se resten af serien, hvis der ikke snart melder sig nogle nazitroldmænd på banen. Og hvad med den unge Voldemort?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *