Till Death

4 ud af 5 kolde fødder

Overraskende god thriller med Megan Fox som hårdt plaget offer for sin ægtemands nedrige og velforberedte hævnplaner. Uden at gå i detaljer er det umuligt at afsløre ret meget andet, end at Megan ender i en dødsfælde langt ude på et vinterfrossent bøhland, og at slemt meget hurtigt bliver værre … og derefter endnu værre.

Manuskriptet er veloplagt (for ikke at sige smågenialt), og produktionsværdien er i top. Der er kælet for både klip, kamera og scenografi. Det er længe siden, jeg har siddet i en så underholdende actionrutsjebane, hvor spændingen forbliver i top til det sidste.

Jeg har ikke kunnet finde ret mange oplysninger om instruktøren, S.K. Dale, ud over at han er australier, og at dette er hans spillefilmsdebut. Det tegner godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *