Die Hard with a Vengeance (Die Hard 3)

3 ud af 5 kaotiske guldkup

Den tredjebedste film i serien. De bedste er 1 og 4, og selv om 2’eren på mange måder er en god actionfilm, er den skæmmet af snotdumme plothuller. 5’eren snakker vi slet ikke om.

Hans Gruber, skurken fra DH1, viser sig at have en bror, den tidligere stasiofficer Simon Gruber (Jeremy Irons), som leger kispus med New Yorks politi for at lokke dem væk fra Wall Street, der skal tømmes for guld, men han er oppe mod John McClane (Bruce Willis), som klarer ærterne sammen med Zeus Carver (Samuel L. Jackson).

Filmen er en imponerende rodebutik, hvor instruktøren John McTiernan har forsøgt at sætte verdensrekord i panikslagne folkemængder, smadrede biler og spektakulære eksplosioner, men glemt at give publikum pusterum og afslutte filmen i tide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *