Spencer

3½ ud af 5 ulykkelige prinsesser

Hvis du tror, du skal se en historisk skildring af, hvad der foregik bag murene på de engelske kongeslotte, mens Diana var gift med Charles, kan du godt tro om igen. Det her er en psykologisk thriller om en kvinde i opløsning, og selv om meget af det sikkert er tæt på sandheden, er der også en del gætteværk og symbolik imellem. Hvorom alting er, gør Kristen Stewart, som jeg indtil nu har anset for en dum gås på grund af hendes medvirken i den rædsomme Twilight-serie, et fremragende stykke arbejde her, godt sekunderet af Timothy Spall, Sean Harris og Sally Hawkins. Filmen er instrueret af chilenske Pablo Larrain, der også lavede “Jackie”, og manuskriptet er skrevet af Stephen Knight, kendt fra “Eastern Promises” og mange andre gode ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *