Mother/Android

3½ ud af 5 robot-apokalypser

Denne film har fået tæsk af de amerikanske anmeldere. Jeg forstår ikke rigtig hvorfor, for jeg fandt den underholdende og følelsesmæssigt medrivende. Og så er det oven i købet rigtig god science fiction.

I en nær fremtid, hvor rige mennesker opvartes af android-tjenere, går det hele pludselig amok, og robotterne overtager magten og arbejder ihærdigt på at få udslettet menneskeheden. Den unge, højgravide Georgia (Chloë Grace Moretz) er sammen med sin kæreste Sam på vej gennem uvejsomme skove i retning af Boston, hvor de håber at komme væk fra USA over havet. Der sker ting og sager undervejs ─ for at sige det mildt. Mere skal ikke røbes her.

Det er en velproduceret auteur-film, skrevet og instrueret af Mattson Tomlin, som jeg vil holde øje med fra nu af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *