The Wheel of Time (første tre afsnit)

2 ud af 5 dårlige efterligninger

Her har vi så Jeff Bezos’ meget dyre og længe ventede svar på Game of Thrones, og jeg er slemt skuffet over denne uoriginale gang skod-fantasy, der er stykket sammen af klicheer fra LOTR, GOT, Harry Potter og His Dark Materials og så woke, at det er til at brække sig over. Hvem har nogensinde hørt om et middelaldersamfund, hvor hvide og farvede levede sammen i skøn samdrægtighed? Det er fint nok, at man (lader, som om man) gør det under nutidens globalisering, men altså …!

Teknikken og fotograferingen er naturligvis så flot, som penge kan gøre det, men castingen er mislykket, figurerne lavet af pap og historien det rene vrøvl. Amazon Prime gjorde det ellers godt med første årgang af sin anden fantasy-serie, Carnival Row, men dette projekt er kommet i hænderne på dilettantiske idioter, og jeg frygter for Bezos’ varslede Lord of the Rings-prequel. Se Shadow and Bones på Netflix i stedet eller Primes egen Carnival Row.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *