The Belko Experiment (2016)

3 ud af 5 brandøkser

80 kontorfolk, der arbejder for et amerikansk firma i udkanten af Bogota, spærres inde og får at vide, at er nødt til at slå deres medarbejdere ihjel, hvis de vil overleve. De har alle sammen implanterede “gps-chips”, som viser sig at være bomber, så man kan slå dem ihjel på afstand efter behag, og det gør man så med et par stykker af dem for at animere resten til at deltage, hvorefter det kører derudad i uforfalsket splatterstil. Det er godt lavet og ganske underholdende, men der er ikke rigtig nogen brugbar mening med galskaben, så selv om man får en slags forklaring til sidst, sidder man tilbage med en klar fornemmelse af at have spildt tiden, medmindre man altså bare gerne ville se en masse blod og hjernemasse.

Filmen er produceret af Hollywood-gulddrengen James Gunn. Jeg kedede mig bestemt ikke, men det er ikke en film, jeg gider se igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *